Articles,  Ressenyes

Book haul | Novetats a la prestatgeria

Hola!

Que aixequi la mà qui ha vist abril al calendari i ha començat a tremolar. Com pot passar tan ràpid el temps? I abril és, si o sí, el mes del llibre per antonomàsia, i no us preocupeu, que llibres n’hi haurà.

L’altre dia em vaig fixar que vull parlar de tantes coses que al final recomanacions en faig ben bé poques i per tant, només us puc ensenyar els llibres que més m’han agradat en aquell moment. Però n’hi ha més i no vull perdre l’ocasió de mostrar-vos-ho i qui sap, tal vegada entre tots fer una llista de desitjos ben gran!

Jaques el fatalista i el seu amo de Denis Diderot  [l’Editorial Backlist]

Fresc, divertit, irònic i al mateix temps (com tot bon llibre) profund com un pou. L’edició està molt bé, pot ser destacaria que una mica incòmoda per les dimensions. Jo que m’agrada portar-lo sempre a la bossa no m’ha semblat del millor. El llibre no es tan gruixut en altres edicions com aquí, perquè la mida de lletra és molt gran.

Processed with VSCO with hb2 preset

Sofia Petrovna de Lidia Chukóvskaia [Editorial Errata Naturae]

Aquesta novel·la l’he llegida per la mateixa assignatura que el llibre de Shalámov (si us ve de gust saber-ne més en aquesta entrada us el recomano). L’edició d’Errata Naturae està molt cuidada i personalment és una editorial que em sembla meravellosa. El llibre, no obstant, no m’ha cridat gaire l’atenció. És inevitable amb tanta lectura que algun llibre no t’acabi de convèncer. És molt interessant des del punt de vista documental però m’hi ha faltat aquella ànima que Shalàmov deixava entreveure després de cada relat.

Processed with VSCO with hb2 preset

La mort a Venècia de Thomas Mann [Editorial Navona]

En una de les entrades a la llibreria vaig descobrir i em va encantar aquesta edició. El vaig deixar a la prestatgeria. El Marc em va dir que l’havíem de llegir al segon semestre.  La resta és història. Que he de dir, és inabastable, brillant, exaltant. Sempre hi ha una mica més a saber, una mica més que vols conèixer. És tot vitalitat, una vitalitat quasi mortífera.

Processed with VSCO with hb2 preset

El coronel Chambert d’Honoré de Balzac [Editorial deBolsillo]

Ha sigut un regal pre-Sant Jordi. És la part bona de buscar-te algú que també és amant dels llibres, que a la mínima, com qui no vol la cosa, t’arriba un. El poso a la meva llista de lectures per quan hagi acabat les obligatòries de la Universitat i el treball de final de grau. Ja m’he avançat feina perquè aquesta edició inclou La obra mestra desconeguda (de la que vaig parlar en aquesta entrada).

Processed with VSCO with hb2 preset

Llibreta Imborrable

Una confessió: tinc un problema amb la papereria i sense discriminacions, siguin llibretes, bolígrafs, agendes, planificadors… tot m’agrada. Aquesta marca em sembla una autèntica meravella i quan vaig trobar aquesta amb l’interior puntejat vam saber que havíem d’estar juntes.

Processed with VSCO with hb2 preset

Samarreta de It’s Written

El mes de gener us vaig presentar la marca It’s Written (ho podeu llegir aquí) i les meves amigues me la van regalar per l’aniversari. I així puc confirmar la meva teoria: mai s’és prou friki ni de Balzac ni de la literatura.

IMG_9596

Espero que us hagi agradat aquesta modalitat de post a l’estil haul. Us agradaria que fes un repàs d’aquests habitualment?

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *