Articles

III Mercat de Nadal del Llibre

Avui toca post perquè, tot i no ser dimecres, dissabte va ser el III Mercat de Nadal organitzat pel TR3SC i això mereix com a mínim una entrada! Fa unes setmanes em va arribar un mail de Biblioteques de Barcelona amb informació sobre el que ells anomenaven el Sant Jordi d’hivern. I què hi ha millor que celebrar Sant Jordi? Doncs poder-ho fer dues vegades a l’any.

Tenia moltes ganes d’explicar-vos que tal havia anat, perquè, tot i que aquest és el meu quart any vivint a Barcelona, era la meva primera vegada allà.Va ser genial veure tanta gent allà, en un lloc tan especial com és a Barcelona l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i amb activitats tan diverses com les que hi havia organitzades. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

He de dir que m’esperava la zona de mercat molt més gran. Aquesta consistia en una paradeta de l’Abacus (un dels col·laboradors de l’event) i unes cinc o sis parades de llibreries especialitzades i pop – ups d’algunes marques. Crec que a Barcelona hi ha una oferta molt més gran de propostes literàries que encara haguessin enriquit més aquesta festa literària! Però llevat d’això l’esdeveniment va ser un 10 i el dia a sobre acompanyava a perdre’s per totes les sales. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

El recinte estava dividit en diversos espais temàtics: la Plaça del Llibre amb el mercat i la firma de llibres, un escenari on es recitaven i es musicaven poemes, un espai amb food truks per menjar alguna cosa i finalment l’Antiga Fàbrica havia canviat els noms de les sales per Charlote Brönte, Shakespeare, Montserrat Roig i la preciosa sala dedicada als nens portava el nom de Roald Dahl. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Realment va ser un matí genial, escoltant les interessants ponències que havien preparat i sobretot descobrir les pop up que vaig descobrir. He decidit no parlar-ne avui perquè em van semblar idees precioses i em fa il·lusió poder dedicar un dia una entrada com es mereixen. Espero que segueixin així i l’any que ve poder tornar a gaudir d’un esdeveniment com aquest! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gràcies per llegir-me. 

CASTELLANO

Hoy toca post porque, aunque no sea miércoles, el sábado se celebró el III Mercat de Nadal organizado por el TR3SC y eso se merece como mínimo una entrada. Hace unas semanas recibí un mail de Bibliotecas de Barcelona con información de lo que ellos llamaban Sant Jordi de Invierno. ¿Y qué hay major que celebrar Sant Jordi? Pues hacer-lo dos veces al año.

Tenía muchas ganas de explicaros que tal había ido porque, aunque este sea mi cuarto año viviendo en Barcelona, era la primera vez que iba allí. Fue genial ver a tanta gente, en un lugar tan especial en Barcelona como es la Antigua Fábrica de Estrella Damm y con actividades tan diversas como las que había organizadas.

Tengo que decir que en mi opinión, me esperaba la zona de mercado mucho más grande. Ésta consistía en una paradita de la librería Abacus (uno de los colaboradores del evento) y unas cinco o seis paradas de librerías especializadas y pop-ups de algunas marcas. Creo que en Barcelona hay una oferta mucho más grande de propuestas literarias que hubieran enriquecido aún más esta fiesta literaria. Pero quitando esto, el evento estuvo de 10 y el día encima acompañaba a perderse en todas las salas.

El recinto estaba dividido en diversos espacios temáticos: la Plaza del Libro con el mercado y la firma de libros, un escenario donde se recitaban y musicaban poemas, un espacio con food truks para comer alguna cosa y finalmente la Antigua Fábrica había cambiado el nombre de sus salas por Charlote Brönte, Shakespeare, Montserrat Roig y la preciosa sala dedicada a los niños llevaba el nombre de Roald Dahl.

Realmente fue una mañana genial, escuchando las interesantes ponencias que estaban preparadas y sobre todo descubriendo las pop up que descubrí. He decidido no hablar de ellas hoy porque me parecieron ideas preciosas y me hace ilusión dedicarles un día una entrada como se merecen. ¡Espero que sigan así y el año que viene poder volver a disfrutar de un evento como este!

Gracias por leerme.

 

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *