Articles

Regals amb ànima | Jack and Heart

ABANS DE COMENÇAR VULL AVISAR QUE AQUEST POST POT CREAR NECESSITATS i més ara que s’acosta Nadal. I ara que ja esteu avisats vos vull presentar la primera marca que entra a lletraferits: productes fets ben a prop, a València i totalment handmade.

Que m’agrada molt el món handmade no és una novetat. Tot això he de reconèixer que va germinar gràcies a Instagram i que aquesta xarxa social m’ha permès conèixer gent que m’ha ajudat a donar la passa, a començar a dibuixar el camí que vull viure i a explorar tot allò que em sacseja i em fa vibrar per dins. Perquè quan aconsegueixes ajuntar allò que t’apassiona amb allò que se’t dóna bé, has trobat la recepta de l’èxit (jo encara no ho he trobat, però estic enmig de la carretera perquè quan vengui ho vegi bé).

La gent emprenedora (que ara mateix no és poca) tenen tota la meva admiració. Gent que treballa moltes més hores que qualsevol jornada laboral, que es romp el cap només per una cosa: viure del seu somni. I per això avui volia parlar de Jack and Heart.

3

La Neus confecciona aquests Book-Clutches totalment a mà i formant part de tot el procés. El que més m’agrada és que tot i semblar un llibre per fora és totalment pràctic. Realment la idea d’haver de destripar un llibre per fer bosses no em satisfeia gens i m’alegra que algú pensi igual i hagi trobat una forma alternativa.

4

Ella mateixa fa el disseny de la portada, intentant buscar sempre edicions especials que donen valor afegit al producte final ja que són difícils de trobar. Aquest disseny va imprès en coto orgànic i ho enquaderna de forma artesanal fins que aconsegueix que tingui aparença de llibre. Després toca cosir-ho amb cremallera i molta calma perquè es converteixi en un book-clutch.

5

La idea em va encantar i volia compartir amb tots vosaltres la feina tan delicada i sentida que fa. Tenen tenda online, etsy i venen a algunes boutiques de Eivissa, Madrid i València. Tinc entès que també se li poden demanar encàrrecs personalitzats. Esper que tengui molta sort amb aquest projecte!

CASTELLANO

ANTES DE EMPEZAR QUIERO AVISAR DE QUE ESTE POST PUEDE CREAR NECESIDADES, y más aún con las navidades a la vuelta de la esquina. Y ahora que ya estáis avisados quiero presentaros la primera marca que entra en Lletraferits: productos hechos muy cerquita, en Valencia y totalmente handmade.

Que me gusta mucho el mundo handmade no es una novedad. Tengo que reconocer que todo esto germinó gracias a Instagram y que esta red social me ha permitido conocer gente que me ha ayudado a dar el salto, a empezar a dibujar el camino que quiero vivir y explorar todo aquello que me sacude y me hace vibrar desde dentro. Porque cuando consigues juntar eso que te apasiona con lo que se te da bien, has encontrado la receta del éxito (yo aún no lo he encontrado, pero estoy en medio de la carretera para que cuando venga lo vea bien).

La gente emprendedora (que ahora mismo no es poca) tienen toda mi admiración. Gente que trabaja muchas más horas que cualquier jornada laboral, que se rompe la cabeza sólo por una cosa: vivir de su sueño. Y por eso hoy os quería hablar de Jack and Heart.

Neus confecciona estos Book-Clutches totalmente a mano y formando parte de todo el proceso. Lo que más me gusta es que aunque parece un libro por fuera es totalmente práctico. Realmente la idea de tener que destripar un libro para hacer bolsos no me satisfacía para nada y me alegra que alguien piense igual y haya encontrado una forma alternativa.

Ella misma se encarga del diseño de la portada, intentando siempre buscar ediciones especiales que le dan al producto final un valor añadido ya que son difíciles de encontrar. Este diseño va impreso en algodón orgánico i se encuaderna de forma artesanal hasta que se consigue la apariencia de libro. Después toca coserlo con cremallera y mucha calma para que se convierta en un book-clutch.

La idea me encantó y quería compartir con todos vosotros el trabajo tan delicado y sentido que lleva a cabo. Tienen tienda online, etsy y venden en algunas boutiques de Ibiza, Madrid y Valencia. Tengo entendido que también se le pueden pedir encargos personalizados. ¡Espero que tenga mucha suerte con este proyecto!

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *