Articles

De tornar a la rutina

Hola de nou! No us podeu imaginar com he enyorat estar a l’altra banda de la pantalla per parlar del que més ens agrada. Avui és dimecres, i no puc evitar pensar que d’alguna manera has cercat el moment per llegir aquesta entrada.

Que estàs ben assegut i que em proposo fer-te oblidar la fredor de la pantalla. Perquè fredor al món, ja n’hi ha molta i recentment se’ns ha demostrat. Però nosaltres, lletraferits, que davant l’odi sempre hi posem amor, que davant la ignorància hi fotem un llibre, sabem que fins i tot d’una pantalla és pot arribar a sentir el calor.

Aquest estiu ha estat aquell temps que el blog i jo necessitàvem per posar-nos d’acord. Primer de tot agrair a les persones més properes a mi que durant tots aquests mesos han aguantat els meus titubeigs i les anades i vingudes (que trobar una veu no és tan fàcil). Però aquest estiu ha estat decisiu perquè m’he tret les etiquetes. Perquè ja no sóc la alumna d’estudis literaris que sovint li fa vergonya parlar a classe i que temia que pensessin els seus companys.

Sóc graduada en estudis literaris i em permeto ser qui sóc. Jo, desordenada i sovint poc acadèmica però apassionada i amb mil ganes de contagiar-vos aquesta malaltia que diuen “lectura”. I d’aquest polir-se un mateix ha sorgit aquesta nova temporada, amb mil idees que em ronden pel cap, amb naturalitat i amb la il·lusió de sempre.

En la primera entrada que vaig publicar al blog us explicava com estaria distribuït i què hi podríeu trobar. Hi hauran petits canvis que quedaran explicats a l’apartat lletraferits, per no saturar aquesta entrada pels que ja esteu familiaritzats i per donar informació als nouvinguts.

 

Només espero seguir “veient-vos” per aquí, perquè llegir està bé, però poder-ho compartir està molt millor.

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *