Articles,  Ressenyes

Tancat per vacances | Llibres per omplir la maleta

“Avui fa 7 mesos, 6 dies i unes quantes hores que em dirigia per primera vegada a vosaltres, amb respecte, amb por i amb una il·lusió que em desbordava. Avui em calço les mateixes sabates – perquè us respecto i em feu respecte, amb menys por això sí i també gràcies a vosaltres, i amb més il·lusió al damunt si cap – per dir-vos fins aviat… que marxo de vacances”.

Aquest era el missatge que us deixava l’any passat i reafirmo les meves paraules. Aquesta vegada tampoc marxo de vacances perquè a l’agost la llibreria no tanca però és sense cap dubte un estiu molt diferent als altres. Lletraferits i jo hem canviat molt aquests mesos i aquest canvi es veurà reflectit al setembre amb la nova imatge del blog.

L’any passat vaig demanar ajuda per recomanar llibres d’estiu a totes les persones que havien col·laborat amb monogràfics. Instagram m’ha permès ampliar el meu radar de lectures gràcies als grans lectors que hi ha al darrera de moltes comptes. Així, em feia especial il·lusió que fossin aquestes persones qui m’ajudessin aquest any. A omplir les maletes, seguim per Instagram i aquí ens veiem al setembre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *