Divulgació literària

De quan vaig descobrir que m’encantava escriure més enllà de la intimitat de la meva habitació. I que volia escriure sobre llibres.

Quan feia tercer de carrera vaig aconseguir una Beca del Banc Santander per fer pràctiques a PYMES. Vaig anar a parar a la redacció de la revista Metal Magazine, una revista de moda i contingut cultural.

A la redacció de la revista va néixer Lletraferits. Tot allò que havia après, necessitava aplicar-ho a allò que més m’agradava: els llibres, la lectura, les llibreries, els autors…

Uns quants anys després, segueixo activa per xarxes, amb el blog més abandonat del que m’agradaria, escrivint per la revista El Culturista i amb un programa de recomanacions de llibres en una emisora de ràdio de Mallorca.

Però sobretot, estic especialment orgullosa d’un projecte que he engegat amb una persona molt especial que vaig conèixer al Màster de Biblioteca escolar i promoció de la lectura, el Guillem Fargas. Feia molt que volíem fer alguna cosa plegats i trobàvem a faltar espais en català sobre LIJ i mediació literària.

Així va néixer Tàndem, un podcast en català sobre el tema, amb recomanacions, reflexions sobre aquest “mundillo” i entrevistes.

Ens vols escoltar?