El blog va néixer a finals de l’any 2016, com un espai on poder compartir totes les meves inquietuds. Aquell any havia estat fent unes pràctiques com a redactora a Metal Magazine i em vaig adonar que m’agradava molt escriure, sobretot de les coses que m’entusiasmaven. I al món hi ha poques coses que em remoguin per dins com ho fa un llibre. I així, amb més dubtes que certeses, va néixer Lletraferits.

Llegint El nom de la rosa, Eco em va il·luminar amb una frase que és l’essència d’aquest blog: “Vivimos para los libros. Dulce misión en este mundo dominado por el desorden y la decadencia”. Atemporal i cruelment certa. Em va resultar perfecta per il·lustrar la temàtica del blog, que va més enllà de puntuar llibres, de fer-ne ressenyes. És una invitació a deixar la porta oberta perquè la vida se t’inundi de llibres, de paraules.

Aquí trobareu articles sobre literatura i promoció de la lectura, els projectes que van sorgint, les ressenyes dels llibres que ens agraden, els llocs que visitem, entrevistes, monogràfics…

 

Sóc na Marina Llompart, les mans darrere aquest blog. Sóc Graduada en Estudis Literaris, una d’aquestes carreres que sempre donen molt a parlar quan et trobes amb els veïns i que per mi ha estat la millor decisió de la meva vida.

Una vegada acabada la carrera vaig veure que a mi el que m’agradava era fer llibres. Així, vaig cursar un màster d’edició i el Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura, perquè mira, tenia clar per a qui volia fer llibres.

Ara mateix faig una mica de tot. Em trobareu escrivint per la revista El Culturista, i també rere la col·lecció juvenil de L’Altra Editorial, L’altra Tribu.